Een AED in uw omgeving is nog nooit zo voordelig geweest!

U wilt uw omgeving voorzien van een AED (Automatische Externe Defibrillator) om een veilige omgeving te creëren. Daarnaast wilt u dat de AED altijd gebruiksklaar is zodat deze tijdens noodsituaties ingezet kan worden. Met AED Easylease heeft u voor een vast laag maandtarief een AED in huis!

AED Easylease
Met een AED Easylease heeft u een AED voor nog geen €1,- per dag!

PreSafe B.V. biedt de optie een AED te leasen voor een vast bedrag per maand. Of u nu alleen een AED wilt leasen, daar een binnenkast bij wilt of dat u van de complete Easylease Plus Service gebruik wilt maken, de keuze is aan u.

Voor het leasen van een AED kunt u kiezen uit drie populaire AED's voor een vaste prijs van slechts € 24,50 per maand (eenmalige administratiekosten € 75,-).

Deze AED's worden standaard geleverd inclusief

  • Draagtas
  • Wandbeugel
  • Reanimatieset

PreSafe biedt de volgende extra mogelijkheden
AED Easylease Plus Service

Bij het leasen van een AED wilt u erop kunnen rekenen dat de AED gebruiksklaar is op het moment dat u deze nodig heeft. Goed onderhoud is daarbij van groot belang. PreSafe neemt u die zorg graag uit handen en biedt hiervoor de AED Easylease Plus Service aan.

Hierbij wordt de AED geregistreerd in onze servicedatabase. Onze servicemedewerker komt jaarlijks bij u op locatie om de AED te controleren. Daarbij worden volgens het inspectieprotocol de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • controle van de algehele conditie AED;
  • kwaliteit accu/batterij;
  • levensduur elektroden;
  • controle van de softwareversie;
  • controle reanimatieset
  • functionele test (afgifte schok).

Indien nodig worden de batterij en elektroden geheel kosteloos vervangen. Vervolgens wordt de AED voorzien van een keuringssticker en ontvangt u een afschrift van het onderhoudsrapport.

Bij storing kunt u 24/7 contact opnemen met onze telefonische helpdesk en is een servicemedewerker binnen 24 uur bij u op locatie voor controle van de AED. 

AED Easylease Plus Service: € 12,50 per maand

AED wandkast voor binnengebruik

Met een AED wandkast kunt u de defibrillator veilig opbergen. Daarnaast is deze gelijk goed zichtbaar voor iedereen. Zo weet iedereen waar de AED hangt en is deze goed bereikbaar in geval van nood. Deze kast is alleen geschikt voor binnen.

AED wandkast leasen: € 3,50 per maand

Extra opties

Extra service die PreSafe B.V. u kan leveren wanneer u kiest voor AED Easylease, is het plaatsen van de AED en het geven van een instructie op locatie. Onze servicemedewerker zal u de werking van de AED demonstreren en u laten oefenen met het gebruik van het apparaat.

 Installatie en demonstratie op locatie: eenmalige kosten € 175,- 

 

Huren bij AED Expert

Use this area to provide additional textual information about this expandable block.

Use this area to provide additional textual information about this expandable block.

Use this area to provide additional textual information about this expandable block.

Merken